Uncategorized

ida is back

14. juni 2010

Batteriet er ladet opp, og kroppen min er klar for en ny uke. Har sovet, slappet av og spist rikelig med mat, så nå gjelder det egentlig bare å ta fatt på alt jeg egentlig burde tatt fatt på for lenge siden.

Var så koselig å se Bella igjen! Selv om det virket som om hun ikke ville dra fra barnevaktene sine som hadde tatt så godt vare på henne. Deilig å ha gode venner i nærheten som kan ta seg av henne hvis jeg trenger et par dager fri, uten at jeg må sitte og bite negler. Ikke alle jeg kjenner som har en rolig og stabil atmosfære for en slik liten krabat, hehe.

Jeg har hatt en SUPER tur til København, ingenting som er bedre enn å le døgnet rundt med mennesker man er utrolig glad i. Men mer om turen når jeg har slått wulffekloa mi i noen bilder fra turen. Jeg, BLOGGEREN, var den eneste som ikke orket å ta med kamera. Herregud, er dette et tegn på at det snart blir jobb og skole på meg?!

Tusenfryd- vinnere blir trukket i morgen. Det er ikke vits i å kommentere mer på konkurransen, for de som kommenterer fra nå av blir ikke telt med. Er så syykt mange som har deltatt, så kommer til å ta en stund å godta kommentarene.

Dagens lunsj. Prøver desperat et par ganger om dagen å bli litt sunnere, uff. Jeg irriterer meg grenseløst over at jeg er en av de som alltid snakker om hvor utrolig sunn jeg skal bli til vintern, sånn at jeg er fit til sommern. VEL. Det er noen år siden jeg har spradet stolt rundt på stranda og vist meg fram for å si det sånn…. Flere latsabber with me?

Se hva jeg nettopp ble tagget i på Facebook. Haha, TIVOLI <3

1 Comment

  • Reply https://infinitara.top 12. mars 2024 at 16:13

    Wow, incredible blog format! How long have you
    been blogging for? you make blogging glance easy. The entire look of your site is
    fantastic, as well as the content material! You can see similar here dobry sklep

  • Leave a Reply