Uncategorized

dager som gjør livet verdt å leve

15. juni 2010

Akkurat nå sitter jeg på bussen hjem fra Lysaker. Har vært på bryggen og spist middag med min kjære Thea i kveldssolen. Utrolig lenge siden jeg har sett solstrålen min, så det var på tide. Hun er virkelig en ekte gledesspreder.

Tusenfryd- turen var også morsom, selv om jeg alltid kommer hjem med noe som kan minne om fylleangst når jeg har tatt bilder med blogglesere. Ellers var turen sånn som en Tusenfryd- tur skal være. Mari spiste sukkerspinn, Halvor ble dårlig av Spinspideren og Michael så ut som en liten unge da vi kjørte radiobiler, hehe.

Nå skal jeg hjem og hente Bellapusen, og så skal vi ta bussen videre for å ligge i en armkrok resten av kvelden. Æsj, bloggen min begynner å bli en sånn uinteressant gladblogg om hva jeg gjør om dagene. Jeg liker meg selv mye bedre når jeg kan blogge avsløringer, spre rykter og vise hvordan jeg fikser på utseendet mitt. JAJA, at jeg egentlig er ganske normal og kjedelig kan jeg ikke nekte for stort lenger.

My darling!

No Comments

Leave a Reply