Uncategorized

millionfryd- dagen

15. juni 2010

God morning! Jeg satt jo nettopp og fortsatte på kommentar- godkjenningen av Tusenfryd- konkurransen. Det kommer til å ta FIRE dager minst, hehe. Mange som hadde lyst på Tusenfryd- billetter, og det skjønner jeg godt! Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å ta med meg noen venner på Tusenfryd i dag, og nyte solen oppned, bakfram, snurrende rundt og you name it. Ah, iskrem, karuseller, solskinn og venner ER sommeren. I hvert fall sommeren i Oslo. På delt førsteplass med parken.

Har fått mange spørsmål om hvor playsuiten jeg har på her er fra. Den er fra Gina Tricot, kostet 200 kroner eller noe. Jeg har lett i en haug av eksklusive butikker etter å finne noe lignende, men når noe er dyrt er det alltid en eller annen designer som har ødelagt plagget med sitt personlige preg av morsomme lommer eller merkelig mønster, så Gina Tricot beviser i likhet med Rema 1000 at: det enkle er ofte det beste.

Men fra Rema 1000 til 1000fryd, tjohei, her kommer jeg!

Kan man flytte inn på Tusenfryd hvis man har sesongkort? I såfall gjør jeg det.

No Comments

Leave a Reply