Uncategorized

til deg og din jentegjeng

15. juni 2010

Da jeg satt på bussen i stad satt jeg bak en ganske stor jentegjeng, og som den snokeren jeg er satt jeg selvfølgelig og hørte på hele samtalen. Jeg pleier vanligvis ikke å lytte, jeg var bare full av energi og kjedet meg grenseløst. Jeg interesserer meg svært lite, kanskje skummelt lite for andres liv, kanskje derfor jeg ikke får meg selv til å lese blogger. Uansett. Samtalen gikk cirka slik:

Jente1: Åååh, kjeder meg jeg.

Jente2: Jeg og.

Jente3: Vi finner aldri på noe gøy.

Jente1: Vet, er så lei av å henge på *****.

Jente4: Kan vi ikke planlegge noe gøy til helgen da?

Jente5: Jeg er med. Hva tenkte du på?

Jente4: Hm, no idea…

Jeg hadde lyst å prikke dem på skulderen og si at: JEG ER EKSPERT PÅ Å FINNE PÅ MORSOMME TING MED VENNINNENE MINE, VIL DERE HA NOEN GODE RÅD?! Men det ville vært så nerdete og sosialt selvmord at jeg hadde tisset på meg, så jeg droppet det. Jeg tenkte at jeg heller kunne legge ut noen gode tips til hva dere kan gjøre med jentegjengen om dere kjeder dere en dag, for å gjøre noe ekstra ut av en lørdagskveld er det beste jeg vet! Ps. Husk at om du er under 18 kan det drikkes brus i stedet for alkohol, hehe.

Sommerfest på vintertid/ Vinterfest på sommertid. Det sier egentlig seg selv. Er det vinter, samle jentene i et hjemmelaget hawaii. Kle dere i bikini, shorts og kjoler, drikk paraplydrinker, kjøp et par oppblåsbare palmer og spray dere med spraytan før dere danser hulahula til sommermusikk! Selv feirer jeg aldri vinteren om sommeren, så der får dere bruke deres egen fantasi.

Pysjparty. Man blir aldri for gammel! Inviter jentene på et fargerikt pysjamasparty med jentefilmer, ansiktsmasker, og gjør ting dere gjorde for ti år siden. Tullering, gå gatelangs når alle andre sover og fortell deres dypeste hemmeligheter – en klassiker!

Jentetur til London! Been there, done that, og skal garantert gjøre det igjen. Vi tok med oss høye hæler og hårspray, og vendte både byen og oss selv på hodet. Det meste som skjedde i London forblir i London, men en ting skal være sikkert: alle venninnegjenger trenger å slå håret litt EKSTRA ut noen ganger.

Cocktailkveld. På jentekvelder er det ikke alltid rake rygger og finpusset mascara. Ha dresscode, lag fine drinker og kle dere opp for en Facebook- tag! Jentekvelder er ekstra gøy når alle har gjort en innsats for å se bra ut – og så smaker drinkene bedre.

Singstar- kveld. Det hender at jeg samler noen venninner i sofaen, kjøper Ben&Jerrys, åpner vinduene og synger så falskt jeg kan en hel kveld, bare for å ha litt kvalitetstid med jentene. Det hender vi får publikum utenfor vinduet, til og med…

Piknik i parken! Gjør litt ut av det. Ta med en haug av tepper, et par griller og MASSE forskjellig grillmat. Kanskje noe å drikke? Jeg og mine venner pleier å spille KUBB, men så er vi kanskje noe for oss selv også. Husk musikk og varme klær, en hyggelig parktur drøyer gjerne utover kvelden.

Pandoras eske. Har hatt det på vors hos meg en gang, og det gikk jo over stokk og stein, utrolig gøy, haha! Alle får skrive så mange anonyme lapper de vil og putte dem i en bolle, spørsmålene skal helst være til en annen i rommet. Bollen går på rundgang, det trekkes lapper, og spørsmålene skal besvares 110% ærlig. Egner seg best for de som er gamle nok til å drikke alkohol ved siden av alle pinlighetene, hehe.

SMS- rullett. De fleste har vel fått med seg hva det er. Det leses opp en grov/ pinlig SMS, og så bestemmes det at den f.eks skal sendes til kontakt nummer fire på tlf- lista. Om å gjøre å holde ut lengst!

Jeg kan egentlig fortsette ut i evigheten, men jeg trenger jo ikke akkurat å fortelle folk at det går an å gå på kino heller. Syns bare det er så mange som klager over at de kjeder seg, når de ikke engang gjør en innsats for å finne på noe gøy. Ikke alt trenger å koste så innmari mye penger heller!

Hva gjør DU når du vil ha det ekstra gøy med dine venninner? Kom gjerne med noe morsomt i kommentarfeltet, f.eks sånn som å ha sommerfest på vinteren.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 17:52

    Wow, incredible blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make blogging look easy. The entire look of your site is fantastic, as well
    as the content! You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply