Uncategorized

candy for sminkepungen

16. juni 2010

Jeg har hatt samme favoritt- lipgloss nesten helt siden jeg begynte å blogge. Husker jeg gjorde alt for å skaffe meg sponsorer, og ble overlykkelig da jeg blant annet fikk tilsendt en Glo Minerals lip gloss fra Makestyleshop.no. De er jo litt dyre, i hvert fall for de som ikke vet hvor bra de er, så derfor tenkte jeg nå å tipse om at de er på salg! Nå koster de 150,- hos Makestyle, så da er det bare å gripe muligheten og bli like forelsket som meg! Her er link til alle Glo glossene.

Dagens fakta: du vet at et produkt er bra når en blogger kjøper produktet for egne penger når det som var sponset er gått tomt. Hehe ; )

Har funnet fram de fineste fargene, de jeg har likt best å bruke.

Rose Gold, kjøp den her.

Coconut, kjøp den her.

Lily, kjøp den her.

No Comments

Leave a Reply