Uncategorized

det er på innsiden det skjer

16. juni 2010

I stad var det noen som ropte navnet mitt utenfor vinduet, og innbilsk som jeg er tenkte jeg med det samme: HERREGUD, BLOGGLESERNE MINE HAR FUNNET MEG! Men det viser seg at jeg ikke er den eneste i Oslo som heter Ida, og det var bare en venninnegjeng som var på vei hjem skolen og fikk øye på en venninne på andre siden av veien. Så der stod jeg og vinket kongelig uten grunn. Neida. Joda.

Jeg trives så godt her i Oslo, og i leiligheten min i det hele tatt. MEN, når man ikke har en jobb å gå til blir det selvfølgelig mye tid i leiligheten. Selv om jeg farter mye rundt på møter, med venner og på kafè, får ikke leiligheten være så mye i fred. Og da blir man så klart litt LEI av hvordan ting ser ut. Så nå har jeg sittet og sett på litt forskjellige nettsider for å finne noe nytt interiør. Har f.eks ikke somlet meg til å få på plass en lyskrone enda, og det var det første jeg lovet meg selv å ordne!

Så nå skal ræva settes i gir, og i løpet av de to neste ukene, skal jeg ommøblere mitt lille soverom, gjøre det litt røffere enn den rosa-hvite stuen, få på nytt sofatrekk, henge opp lamper, få noen nye puter og tepper, og få bilder opp på veggene. Og kanskje noen speil? Og badehyller? Gardiner er jeg også hypp på. Så vi får se, får jeg gjort noe i det hele tatt montro?

Mitt lille rede. Klarer ikke å se for meg at jeg noen gang skal flytte herifra, selv om jeg føler på meg at det nærmer seg. I løpet av det neste året skal jeg nemlig bli 40 år gammel, gifte meg og få tre barn. Da blir jeg travel, da!

Har noen gode tips til interiør- sider på nett hvor jeg kan handle, forresten? Tar i mot med stor takk! : )

No Comments

Leave a Reply