Uncategorized

vebbkamm

16. juni 2010

Den siste tiden har jeg fått litt kjeft for at alle bildene jeg legger ut har så dårlig kvalitet, eller bare er tatt med webcam. Vel, det har seg slik at jeg var så snill og lånte bort det eneste kameraet mitt som er i stand for tiden, og slasken som lånte det ga meg aldri tilbake kameralinken, så jeg får jo ikke lagt inn noe på pc’en. Men oppdraget med å få linken tilbake er i gang, tro meg!

Akkurat nå har jeg laget hjemmelaget burger. I disse dager sitterj eg og venter på neste lønning, så prøver å mikse og trikse litt med det jeg har i skapene. Er jo bare dumskap å spise ute hver dag når man nesten ikke har penger, OG har skapet fullt av mat.

Følte meg liksom litt sunnere da jeg druknet burgeren i salat, men vet ikke jeg…

No Comments

Leave a Reply