Uncategorized

klarte ikke vente…

18. juni 2010

Jeg er i full gang med å endre så mye som mulig i leiligheten, og først er det soverommet som står for tur. Så i går kom en fyr i budbil kjørende inn døra (nesten) med noen stoooore pappesker. Weee, spennende! Pakker er alltid gøy, til og med når man er fullstendig klar over hva som kommer og hvorfor.

Budbilen kom fra Skeidar, med blant annet noen lamper, puter, speil, teppep og en vifte. Og endelig har jeg en LYSKRONE!! Problemet er bare at jeg ikke er særlig handy av meg, og lyskrona er delt opp i sikkert 500 deler, minst. Så jeg trenger hjelp. Både til å sette sammen herligheten, og til å få den i taket. Her kan dere se hvordan den skal se ut en vakker dag.

Noe sier meg at det blir litt enklere med lampen jeg valgte ut til soverommet. Slik skal den ende opp.

<3

Her er litt mer stæsj til soverommet! Får vise dere hvordan alt blir når jeg har fått det ordentlig på plass : ) På speilet hang verdens søteste lapp fra noen ansatte på Skeidar som tydligvis hadde fått med seg at varene skulle hjem til meg. Så tusen takk for det, og hei på dere! Legg merke til viften i bakgrunnen! Herregud, den skal redde livet mitt.

Holdt forresten på å drite meg ut da jeg tok det siste bildet der. Har nettopp stått opp, så stod i trusa og var litt småtrøtt. Knipset et bilde med mobilen, sendte det til mailen og lastet det opp på mailen da jeg så at… JEG var i speilbildet. Da var det bare å gjøre på nytt, hehe.

Så, tror dere soverommet blir bra?! Det tror jeg! : )

No Comments

Leave a Reply