Uncategorized

2cool4u

19. juni 2010

Hei. Jeg var ikke på byen i går. Likevel klarte jeg å miste en tånegl og husnøkkelen min, og sitte i en trappeoppgang og blø neseblod i tre timer. Klokka fem på morgenen tok jeg taxi hjem til en venn for å sove, og så var det tidlig på’n for å finne en måte å komme meg inn i leiligheten på. Jeg kunne sikkert laffet rundt i et par dager og sett stygg ut jeg, men jeg har jo en liten kattepus som får PMS av å være for mye alene. Så det skjedde et mirakel, og jeg er tilbake i leiligheten min. Hvis hele neste uke foreløper smertefritt skal jeg seriøst vurdere å vurdere å vurdere å tro på Gud.

Som jeg nevnte, jeg var ikke på byen. Neida. Jeg var med guttaboys og drakk hjemmebrent. Først hos Halvor, så på hotellerommet til Lars, så hos Halvor igjen. Det var kanskje derfor jeg bestemte meg for å løpe maraton fra Frogner til Oslo S sånn ut av det blå.

Herregud. Det frister bare mer og mer å bli 40, gifte meg og få tre barn. Da har man liksom ikke tid til å drite seg ut så mye. Fant to fine bilder på bloggen til Lars fra i går.

Ja, Halvor ser kanskje litt skeptisk ut. Det er ikke fordi han sur. Han er aldri sur. Med mindre han ikke liker deg, da. Hehe. Tenkte det var på tide å linke Halvor nå, det er tross alt derfor han gidder å henge med meg nesten hver eneste dag. No kidding. Og i natt etter at alle de andre hadde gått hjem, hadde vi fotoshoot på sparkesykkelen. Men det ble superkleint, så jeg tok sparkesykkelen og stakk hjem.

Det fine med Halvor er at han aldri kommer tomhendt. Her overrekker han presangen sin til Lars som ble strålende fornøyd.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 15:25

    Wow, fantastic blog structure! How lengthy
    have you been running a blog for? you made blogging look easy.
    The entire look of your web site is wonderful, let
    alone the content! You can see similar here sklep online

  • Leave a Reply