Uncategorized

her sover jeg

19. juni 2010

For noen dager siden så jeg på soverommet mitt og tenkte: FY FAEN. Det har riktignok aldri sett så ille ut som det gjorde da, men det var totalt bombet etter at jeg hadde sovet borte en del netter og bare vært hjemme på småturer for å legge fra meg klær og hente nye klær. Er nesten flaut å vise bilde:

Med årene har jeg lært at hvis man har et rom man ikke trives i, er det mye fortere gjort å rote det til. Derfor har jeg alltid evige prosjekter om å få rommene mine mest mulig behagelig så jeg skal trives der. Dessverre rekker ikke alltid tid og budsjett til. Men NÅ har jeg i hvert fall kommet godt i gang med soverommet.

Resten av leiligheten er jo veldig rosa, hvit og sukkersøt, så jeg ville ha en litt annen atmosfære på soverommet. Tanken på svart og hvitt har jo fristet litt, men tror det blir kjedelig å ha det i hele leiligheten. Har virkelig fått kjenne på hvor mange begrensninger man får i en leilighet på 60 kvm, men jeg har i hvert fall prøvd mitt beste.

Nå mangler jeg «bare» å henge opp speilet over sengen, feste lampen i taket og henge TV’en opp på veggen, og så er soverommet ferdig og klart for å nytes.

Ikke så greit med mobilbilder, men håper jeg snart får tilbake kameralinken så jeg kan legge ut ordentlige bilder igjen. Sengeteppet, putene og viften har jeg funnet på Skeidar, og sminkebordet, det sorte sengetøyet, nattbordslampen, nattbordet, vasen og lysene er fra IKEA. Var så smart å kjøpe en telys- tallerken, hehe, vet ikke hvor mye tid jeg har brukt på å skrape stearin.

Plasserte noen av putene i vinduskarmen, syns det ble så koselig. Og så slipper det jo inn litt mindre lys, da. Sort sengetøy var ikke noe sjakktrekk, det skal være sikkert og visst. Bellapusen er jo hvit, og hun røyter som en katt nå på sommeren. Jaja, det blir mye vasking og støvrulling!

Og der står speilet fra Skeidar som jeg tenkte å henge opp på langs over senga. Vet egentlig ikke om jeg har bruk for et speil der da, så kanskje det blir et bilde i stedet? Inn til høyre der har jeg bad, er herlig å ha badet på soverommet, selv om det kan være litt kjipt når man har gjester. Derfor: viktig å ha et fint soverom, hehe.

No Comments

Leave a Reply