Uncategorized

når han drar på byen

20. juni 2010

Ok. Tid for litt ærlighet. Og kjærlighet. Jeg er sikkert ikke den eneste som har valgt en rolig hjemmekveld, og som i tillegg sitter på enden av stolen, tripper og venter på at det mannlige kjønnet skal ringe på døra eller i det minste gi et livstegn som sier » dritt på byen ass, kommer hjem litt tidligere i dag«.

Du kan stole så mye du vil på den du dater eller er sammen med, fakta er at han tenker med hode nummer to når han valser rundt med sine likesinnede og overparfymerte kompiser på byen. Han ser på andre jenter, snakker med jenter, ønsker deg død for en dag eller to, og tenker forbudte tanker. Heldigvis klarer en del av de opptatte guttene å holde både tanker og fingre for seg selv, men det svir likevel bak ribbeina til jenta som sitter hjemme og venter.

Hade så lenge jenta mi, lover å ikke bli sen!

Kl. 23.10. Greit, nå er vorset sikkert godt i gang. Legger telefonen under puta. Jeg skal IKKE mase.

Kl. 00.00. Håper han har kommet seg på byen nå. Sender en melding, prøver å virke minst mulig masete. Har du det gøy? Gleder meg til å se deg!

Kl. 00.30. Bare to og en halv time til byen stenger. Prøver å ignorere telefonen, men følger konstant med på om den lyser i øyenkroken.

Kl. 00.35. Telefonen piper, hjertet slår ekstra hardt. Faen. Melding fra helt feil fyr. Halla, skjeeer a, ute i kveld eller?

Kl. 01.00. Prøver så godt jeg kan å følge med på TV’en, men vet ikke engang hvilket program jeg ser på. Jaja, kvelden er enda ung.

Kl. 01.30. Gir etter for fristelsen og ringer. Masse bråk i bakgrunnen, gir opp å høre noe som helst.

kl. 01.58. 40 halvhjertede situps. Napper øyenbryn. Stuper kråke i senga og smeller haka i TV’en. Fylleskade i edru tilstand, gratulerer til meg selv.

Kl. 02.10. Angrer bittert på at jeg valgte en hjemmekveld, og vurderer å hoppe i en kjole og smøre litt gugg i trynet så sterk at det kribler i hele kroppen. Lenker meg psykisk fast i sengen. Så mye bry for 20 minutter på byen? Neppe.

Kl. 02.36. Tidlig hjem, du liksom.

Kl. 02.54. Sender SMS, nå er det nok. Hei, hva skjer? Kommer du hjem snart eller? 🙂

Kl. 03.06. Fremdeles intet svar.

Kl. 03.38. Det ringer på døren. To sjanglende bein kommer inn døra, sovner og går i søvne bort til senga. God natt, da.

Slike rutiner er aldri gøy. Så i kveld når jeg først sitter her og er den kjipe, paranoide kjerringa som vi dessverre alle kan være noen ganger, har jeg tenkt litt på hva man kan gjøre for å unngå dette. Hvordan få han tidlig hjem?! Om det bare fantes en oppskrift. Jaja, her er noe som kanskje kan hjelpe en liten smule.

Lat som om du syns det er helt supert at han skal ut på byen med gutta. Alle trenger jo å kose seg litt?! Det er selvfølgelig fakta. Alle bør gå ut en gang i blant og ha det gøy med venner, det er ikke sunt å sitte inne og holde hender hver eneste kveld. Problemet er bare at gutter ofte velger feil dager. Tilbake til poenget. Smil og si at du syns det er supert at han skal ut og ha det litt gøy. Om du faktisk mener det er det jo bare et bonus og bra for deg selv, man skal jo unne sin kjære det aller beste!

SMIL fortjener et eget punkt, for det er et såpass viktig punkt. Jo blidere du er når han drar, jo mer får han lyst til å komme hjem og kose seg med deg i stedet for å stå i kø og betale for øl. Byen er ikke SÅ gøy at man lar en medgjørlig jente sitte hjemme alene hele natten. Det er virkelig alt for mye PMS ute og går her i verden.

Det er vel ingenting galt i å bruke vår kvinnelige sjarm til å få han til å glede seg litt ekstra til å komme hjem?! Legg fram noe sexy undertøy og husk tilfeldigvis å nevne at du «gleder deg til å hoppe i undertøyet, tenne noen stearinlys, ta en dusj og hoppe til sengs for å slappe av litt». Hvis han ikke får lyst til å joine bør han mest sannsynlig vurdere å ringe 810 00 277, de homofiles ungdomstelefon.

For å ikke dø av lengsel kan det være greit å ha litt tidsfordriv for hånden. Selv pleier jeg å ha et lite minispa, kure håret og fikse på ting han aldri ville lagt merke til uansett. Med mindre han er en av de som ringer homofiles ungdomstelefon i skjul. Kjøp TV2 Sumo og se de siste episodene av Desperate Housewives, ta noen situps, ring et par venninner, ta enda flere situps, rydd i en skuff eller to, skaff deg en blogg og fyll den med ting du egentlig ikke vil at moren din skal lese, ransak finn.no for noen gode kupp, eller så kan du jo blakke deg på noen freshe nettbutikker. Rydd, vask, støvsug, lag mat, heng opp tøy, tenn telys, blås ut lysene og tenn dem igjen. Hør på musikk og dans for deg selv uansett om naboene kan se inn vinduet ditt eller ei.

Mas så lite som mulig, altså: telefonforbud! Prøv å glemme mobiltelefonen din så godt du bare kan. Vet det er vanskelig, men jo flere meldinger og ubesvarte anrop som tikker inn på telefonen hans, jo lengre får han lyst til å rave rundt.

Når han først kommer sovende og stinkende inn døra, ikke klag på at det er sent eller at han ser sliten ut. Joggetur på morgenkvisten er alt for ambisiøst på en søndag uansett. For hver gang du klager kan du legge til et kvarter på neste bytur han skal på. «Greit, jeg kom hjem til en sutrete kjerring, da blir jeg ute lenger denne gangen«.

Så gjelder det jo bare å følge mine egne råd da. Lettere sagt enn gjort! Er det noen som har flere gode tips? Del dem gjerne i kommentarfeltet. Og gutter, er dette råd dere anbefaler jentene å følge?

Enn så lenge er jeg bare glad jeg slipper å være den som må komme hjem til dette trynet.

Et godt tips kan også være å få noen til å passe på mobilen din… Bella nekter å gi slipp.

No Comments

Leave a Reply