Uncategorized

man blir sykere av å være syk

22. juni 2010

Jeg er så flink til å grave meg ned i senga når jeg er syk, hamstre inn all slags spiselig mums og se på TV hele dagen. Men sannheten er jo at jeg blir enda sykere av å ligge sånn og tro at jeg er syk. Så i går prøvde jeg en annen strategi. Frisk luft. Sosial omgang. Med klær på i varmen så klart, men det hjalp. Men så kom selvfølgelig tidspunktet hvor det var på tide å legge seg, og jeg hadde enda en helvetesnatt. Kan ikke telle hvor mange ganger jeg satt ved kjøkkenbordet og spiste is for å få mandlene mine til å forsvinne. Auuu.

Meg på båt i går : )

I dag har jeg både time på Be One og invitert gjester på spillkveld, sååå jeg må nok bare hoppe i dusjen og prøve å føle meg bedre. Dette lukter en tur på legevakten i løpet av dagen….

No Comments

Leave a Reply