Uncategorized

krisepakking på G

24. juni 2010

Æææææ! Jeg feiret St. Hans i går….

Og derfor har jeg sovet og vært klein i hele dag. Så stod jeg opp nå på kveldstid, og kom på at: HERREGUD, I MORGEN FORMIDDAG REISER JEG JO BORT I EN UKE! Jeg skal først på bloggcamp, og så rett til Hovefestivalen. Og det eneste «fornuftige» jeg har å pakke i er en rosa koffert. Det skjer ikke. Så jeg pakker i tre vesker i stedet, faen for en campingtaper jeg er. Vel, jeg får håpe at mitt rosa sengetøy kommer godt med, og at det finnes dyner hvor enn jeg skal. Til 20 årsdagen min skal jeg ønske meg to ting: sovepose og strykejern. Hva skjedde med meg….

I morgen formiddag blir Toro og jeg hentet av Daniel og Marius, og vi gjør oss klare for en herlig roadtrip til Kristiansand der bloggcamp skal finne sted. Gleder meg som en gal! Har ikke vært på bobilferie på mange år, og da var jeg pubertetsbarn som var misfornøyd med å sitte og svette i Italia, så det blir nok noe annet denne gangen.

Fikk forresten tilsendt en meget innholdsrik mail av Toro i stad, tror han gleder seg:

Så ja… Pakkingen går jo som den går. Jeg har aldri vært noen pakkeekspert, og når jeg både skal ha campingantrekk, konsertantrekk, festantrekk, pysjantrekk og uværsantrekk begynner jeg å slite litt. Tre vesker. Jaja.

Synger i stedet for grillegrille-sangen: pakkepakke-pakkepakke!

Alle skal liksom skille seg så veldig ut på festival og være seg selv 110% med blått hår, nagler og vintage- truser. Dette er min måte å skille meg ut på:

Jasså, du legger merke til de fine neglene mine sier du? Bare vent til du ser hva jeg har på tærne!

Fint med støpenegler på tærne, ikke sant? Nå er jeg klar for åpne sandaler uten å tenke over at tærne mine ikke er særlig tiltalende, hehe. Tusen takk til Agnete på Neglhuset som jobbet så hardt og var så flink og gjorde meg fin før tur : )

No Comments

Leave a Reply