Uncategorized

du skal da ikke oppdra meg

25. juni 2010

Gjesp. Tidlig oppe for å pakke litt mer. Jeg vasket jo alle klærne jeg ville ha med i går, og mens jeg gjorde det, pakket jeg ned masse gamle klær jeg ikke vil ha med – bare for å føle at jeg pakket. Så jeg er egentlig like langt.

Klærne mine tørker mistenksomt sakte denne gangen, syns jeg. Gjesp. Men får vel gå i gang med hårføneren snart.

Veldig mange lesere bekymrer seg for hva jeg gjør med Bella når jeg er bortreist. Herregud, jeg kunne aldri fått meg selv til å sende mail til en blogger som skal på ferie og spørre «hva med hunden din da? Hvem mater gullfisken din?«. Men når det gjelder meg er det tydeligvis greit. Ålreit å ha et par hundre mammaer, da.

Bellus før avreise i går. Dere kan slappe helt av, jeg har funnet en kjempesnill og dyrevant barnevakt til Bella.

Nei, nå får jeg kaste i meg et par knekkebrød og dusje det vakre skallet jeg befinner meg inni, mens jeg venter på at klærne tørker. Hei så lenge!

No Comments

Leave a Reply