Uncategorized

ikke alle mennesker rekker å bli mennesker

25. juni 2010

Nam. Jeg fant akkurat ut at knekkebrød med gräddost er det beste man kan spise til frokost. Så for første gang i hele mitt liv skal jeg være litt smart og økonomisk, og ta med meg knekkebrød og ost (og ostehøvel, så klart) på tur! Det er kjøleskap i bobiler, ikke sant?

Å herregud, jeg holder på å le meg i hjel. Fikk akkurat tilsendt link til en bildeserie på Facebook som gjorde meg flau på andres vegne. Når man nærmer seg 30 er det vel ikke meningen at man skal gå halvnaken på byen, sminke seg som et uhu- spøkelse, snorte kokain og hoppe på gutter som så vidt er kommet i puberteten? Det er ikke engang lov når man nærmer seg 20, haha. Men det er faktisk ikke en selv som kan noe for å ha blitt tildelt litt lavere intelligens enn resten av verden!

Jaja, nå skal le litt mindre av andre og tenke litt mer på meg selv. Må komme meg på apoteket og kjøpe litt forskjellig til turen, og ikke minst på butikken for å handle inn proviant til turen. Er sååå trøtt, kan nesten ikke tro at jeg skal på parti i kveld, off…

No Comments

Leave a Reply