Uncategorized

klistremerkoman

25. juni 2010

I det siste har jeg begynt å samle på klistremerker når jeg handler. Det har seg nemlig slik at hvis man handler hos Ica og samler opp nok klistremerker, kan man få krystallglass. Det er ikke det at jeg egentlig har så veldig lyst på disse glassene, jeg er bare blitt helt hekta på å samle. Jeg har til og med begynt på brett nr 2, haha!

Så da jeg var på apoteket i stad, hjalp det ikke at Kiwi lå i samme bygg. Jeg måtte hjem til min kjære Ica fordi det føles meningsløst å handle når man ikke får klistremerker. Man får forresten et klistremerke per hundrelapp man handler for. Så jeg bruker ekstra mye penger fordi jeg må passe på å runde opp til neste hundrelapp. Snakker vi klistremerkoman….

På apoteket handlet jeg selvfølgelig intimservietter, antibac og noe for halsen. Veldig nødvendig på både camp og festival! Paraceten var bare et symbolsk kjøp, jeg har selvfølgelig med meg mye sterkere saker. Det hender jeg sliter så sinnsykt med mensensmerter, så jeg har noen reseptbelagte smertestillende som hjelper på alt. Så er det jo bare å passe på at man ikke blir avhengig, da.

Og her er det jeg har tenkt til å kaste i meg på bobilturen på vei opp i dag! Sjokk at jeg ikke har lyst på smågodt når det er kjempetilbud! Det ble sånn ti godteribiter, men det klager jeg egentlig ikke over.

No Comments

Leave a Reply