Uncategorized

spekkblogger

28. juni 2010

God kveld! Til å ha vært på bloggcamp har det vært overraskende lite blogging. Har vært alt for opptatt med å leve i naturen, gå på utedo og grille, haha. Har hatt det så utrolig koselig! Vi var ikke så mange, men vi som var der har kost oss utrolig  mye og blitt godt kjent. Bilder fra campen får komme senere.

Akkurat nå ligger jeg hjemme hos Kjetil og Belinda sammen med Stian, Toro og Hanne. Vi ligger på madrass på gulvet og koser oss med TV- titting, sjokolade og massasje. Herregud, tenk at jeg har en venn som elsker å massere og hater å bli massert! Finnes det virkelig sånne mennesker?!

Deilig å komme inn i en varm leilighet og ta seg en dusj etter to netter i bobil. Toro, Daniel, Marius og jeg har virkelig vært på familieferie, og selv om jeg aldri kommer til å kjøpe meg noen bobil var det utrolig koselig. Legger ut et par bilder som Cecilia og Marlene har tatt sånn inntil jeg får lagt inn mine egne:

1 Comment

  • Reply fastest cricket score app 25. mars 2024 at 12:20

    I really enjoy the article. Will read on…

  • Leave a Reply