Uncategorized

alle elsker bussen

3. juli 2010

God morgen! Blogging fra mobil er helt håpløst. Enten går det ikke an å poste innleggene, eller så sletter jeg gamle i et forsøk på å poste nye. Så det er grunnen til at et eller flere innlegg rett under her er borte, om noen skulle bruke et par sekunder av livet sitt på å fundere over det.

Jeg er fremdeles i Kristiansand. Som jeg skrev i bloggposten som ble slettet, så hadde jeg det ikke akkurat helt supert på Hove, og nå orker jeg ikke tanken på å dra hjem til en tom leilighet i Oslo. Tanken var jo egentlig å dra hjem, men skjebnen har tømt hele Kristiansand for bussbilletter, så jeg kommer meg rett og slett ikke hjem.

Kanskje jeg skal ta med meg all bagasjen min og begynne å lete etter togstasjonen i stedet. Selv om jeg ikke vil hjem må jeg selvfølgelig det, for lille Bella sitter vel og venter på mammaen sin. Eller så har hun glemt meg fordi hun har det så bra der hun er.

Storkoser meg hos Kjetil og Belinda, og i Kristiansand i det hele tatt. I går så vi film, lagde taco og lærte hvordan Belinda vasker: hun sparker rett og slett en full bøtte med såpevann utover gulvet og later som om det ikke er med vilje. Men det ble i hvert fall rent! Da kvelden begynte å bli litt eldre, ville de andre sitte oppe og ta et glass vin, men jeg var så tom og trøtt at jeg rett og slett okkuperte senga til Kjetil, og gjett hva jeg gjorde: jeg lastet ned flere hypnose- apps til iPhonen. Helt genialt! Og jeg sovnet før det hadde gått 20 minutter. Minuset er jo bare at jeg ble så avslappet og uthvilt at jeg våknet klokka 5 i natt. Skal finne ut av hypnosegreia heter, så kan andre iPhone- brukere også sjekke det ut! : ) So long.

Er trøtt igjen nå, da….

No Comments

Leave a Reply