Uncategorized

barnevakten

3. juli 2010

Tjohei-hopp! Akkurat nå er jeg barnevakt for lille Miss Lui, siden foreldrene hennes er på utdrikningslag. Belinda sin søster skal gifte seg, så i dag har det vært en million unge damer i leiligheten for å leke før de tok turen videre ut. Jeg tenkte egentlig å rydde etter dem, men så… VAR DET RYDDIG da de dro! Jaja, der har du forskjellen på jenter og unge damer.

Lui og jeg ligger bare i sofaen og slapper av. Vi skal vel finne noe usunt å stappe i oss og noe bra å se på TV tenker jeg. Jeg har akkurat bestilt billett for å komme meg hjem i morgen, for ikke å snakke om London- billetter! Wee, gleder meg til et gjensyn med London. Og så gleder jeg meg så klart til å se Bella i morgen, selv om det blir trist å dra fra Kristiansand. Ikke at det er lenge til jeg skal tilbake.

Sminkeløs faktor i dag, gitt. Har forresten fikset litt på utseendet i dag og, hihi, noen som kan se hva? Tell u later.

1 Comment

  • Reply Katlyn 6. februar 2024 at 13:38

    Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you are
    a great author. I will be sure to bookmark your blog and
    will eventually come back from now on. I want to encourage continue your
    great job, have a nice holiday weekend!

  • Leave a Reply