Uncategorized

just another matblogg

5. juli 2010

Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å skryte når jeg har laget mat. Vartet opp min kjære venninne med noe som har klatret opp på min topp 5- liste over favorittmat. Kylling og scampi i grønn karri, namnam, bør prøves ut! Smakte grønn karri for første gang da jeg var i Thailand. Den var riktignok mye sterkere, faktisk så sterk at jeg satt og snufset. Slik ble jo ikke den jeg laget, men det får gå.

Anna Ankas nye show var forresten litt skuffende. Hun var alt for snill og jordnær, jeg hadde ventet meg å måpe og le litt mer, hehe. Men man kan vel ikke være 100% i rollen hele tiden, I guess.

Nå er det tid for mer kosekveld og TV- tid. Me bloggast.

1 Comment

 • Reply Rob 12. mars 2024 at 15:25

  Wow, amazing blog format! How long have you been running a blog
  for? you made running a blog glance easy.
  The total glance of your website is fantastic,
  let alone the content! You can see similar here
  sklep online

 • Leave a Reply