Uncategorized

tilbake til det gode liv

5. juli 2010

Ah. Kjøleskap. Dusj. Seng. Sofa. TV. Min egen leilighet. Det er så godt å være tilbake! Det hadde jeg faktisk ikke trodd, men det var som å falle bakover på en rosa sky og rett og slett ha det BEHAGELIG. Helt fantastisk.

Tiden hjemme har for det meste gått med til å pakke ut, rydde, vaske og vaske klær. Alltid når jeg kommer hjem fra turer pleier jeg å la kofferter og bagger stå urørte helt til neste gang jeg skal ut og reise, utrolig dårlig vane. Og jeg lurer på hvorfor jeg aldri har klær å ha på meg?!

Dere kan forresten tro det var varmt i leiligheten da jeg kom hjem. Til og med kubbelysene mine knelet for varmen. Bildebevis:

Så fikk jeg besøk. Hadde jo egentlig ikke lyst på besøk, men jeg hadde lyst på club sandwich, så da måtte jeg jo invitere noen som kunne lage mat. Bildebevis:

Det der er forresten ikke min tallerken, men min inneholdt verken chilibønner eller sopp (æsj), så jeg konkluderte med at det var mye mer bloggete å blogge besøkets mat.

Så, over til hva jeg FIKSET på utseendet mitt da jeg var i Kristiansand. Noen gjettet botox, andre gjettet tannbleking. Jeg takker for begge komplimenter, men må nok skuffe dere der. Jeg var hos fantastiske Tone og fikset håret! Jeg begynte å bli ganske tynn og slitt i håret (følte jeg, i hvert fall), så det var på tide med litt nytt hår! Og når det kommer til extensions kan jeg selvfølgelig ikke være utro mot Tone, som er den flinkeste.

Frk. fantastisk : )

Her er håret jeg har på hodet, og her finner dere de samme remsene i alle andre farger. Koster 990,- for en pakke, bør holde til å få litt ekstra hår på hodet. Jeg er i hvert fall superfornøyd med håret, tusen takk Tone! Alltid en fryd å sitte i stolen din.

Ble det ikke fint?!

Når det gjelder turen min til Hove, så fant jeg ett bilde. Tenk at JEG, «hu derre bloggern», bare tok et eneste bilde. Det har seg slik at jeg tilbragte mesteparten av tiden min, både sovende og våken på båt. Og en morgen var det dette synet som møtte meg. Er det rart jeg fant ut at det beste var å dra? Hoho.

Det ble ikke så mange bilder på Bloggcamp heller, men det ble da et par:

No Comments

Leave a Reply