Uncategorized

alene en liten stund

6. juli 2010

Herregud. Jeg tror ikke jeg har vært alene i mer enn en time i strekk den siste måneden. NÅ ER JEG ALENE! I hvert fall for en bitteliten stund. Og det må jo feires. Så nå skal jeg ned på 7Eleven, kjøpe meg kveldsmat, litt candy, og så skal jeg sette på GOSSIP GIRL og se så mange episoder at jeg kanskje føler at mitt eget liv inneholder alt for lite drama. Noe det ikke gjør. Dette Oslolivet hvor folk doper seg for å ha det gøy, lyver til sine nærmeste og har sex med alle de ikke bør ha sex med, er virkelig ikke noe for meg. Uansett hvor hardt jeg hadde prøvd, så ville jeg aldri passet inn i det. Tro det eller ei. Jeg er alt for kjedelig og snill, men på en eller annen merkelig måte klarer alt dette å foregå i en sirkel rundt meg.

Så, ja. Kosekveld alene. One, two, three READY!

No Comments

Leave a Reply