Uncategorized

så jævlig ubrukelig

6. juli 2010

I dag har jeg sittet på to forskjellige legevakter i sikkert seks timer til sammen, for å få vite at jeg er frisk som en fisk, og som følge av det måtte jeg dra tomhendt hjem. Bare litt fattigere enn jeg kom. AAARGG! Jeg vet jo at jeg er syk, og jeg har vært det i to uker snart, fram og tilbake. De siste nettene har jeg våknet hver gang jeg svelger fordi det gjør så jævla vondt, og mandlene mine er så hovne at de nesten står ut av kjeften når jeg snakker. Bare la det gå over av seg selv. Jo, tusen takk. Kjenner at jeg blir så frustrert. DERFOR betaler man en tusenlapp for å gå til noe privat, hvor de ikke bare er opptatt med å bli ferdig med pasientene.

Det er ikke bare legevakten som er ubrukelig, men det dårlige humøret mitt også. Jeg var jo nesten på gråten da jeg ikke fikk noen resept, haha. Så jeg tok en tur opp i Frognerparken der mine kjære, fine gutter satt og gjorde seg klare for litt grilling. Stian og Kjetil er på besøk hos Daniel og Marius i Fredrikstad, og i dag tok de seg en Oslotur. Så herlig, passet meg midt i blinken!

Tro det eller ei, her sitter Kjetil nesten på huk… HAHA. Jeg er dverg.

Ps. Har begynt å få mail av de som vant Tusenfryd- billetter. Billettene har visst ikke kommet i posten enda, og det beklager jeg. Har tatt problemet videre til de som skal sende ut billettene, så håper billettene deres dukker opp snart : ) Får dessverre ikke svart på alle mailene ang dette, så skriver heller en felles beskjed her.

No Comments

Leave a Reply