Uncategorized

make it happen

9. juli 2010

Fjoh. I dag kjenner jeg at Wulffen er tilbake i meg. Det er en make it happen- dag, så det er litt av hvert som skal ordnes. Det som er så deilig med livet mitt er at alt som må ordnes foregår på pc, telefon og mail, og at i det virkelige liv skal jeg ha kosedag med min kjære Thea. Oslo byr på solskinn i dag, så vi skal slabbedaske rundt og sladre, shoppe, spise god mat og sladre enda litt til. Sånne dager lever man for!

* Sitter med et smil om munnen og fikser en anmeldelse, hihi*

Nei, men nå har jeg fikset mesteparten av det jeg må gjøre, så nå mangler det bare å hoppe i dusjen, få på seg noe sminke og gjøre noe med løvemanken.

Ps. Da jeg la ut et MMS- bilde av at jeg var på kirurgisk poliklinikk (hvor jeg forresten bare fulgte en venn), fikk jeg flere kommentarer om at jeg burde fikse på nesa mi. Jeg har aldri hatt komplekser for nesa mi?! Den er kanskje ikke helt rett og helt perfekt, men det kunne da vært verre. Den kunne vært fire centimeter lenger, krokene og tynn som en lillefinger? : )

ps 2. Jeg har fått gladnyheter om at Tusenfryd- billettene har begynt å dumpe ned i postkassene til folk! Så enjoyyyy.

No Comments

Leave a Reply