Uncategorized

walk the walk

10. juli 2010

I går prøvde jeg å glede så mange som mulig med mitt glitrende nærvær, så jeg dro fra det ene til det andre. Thea og jeg endte etter langt, lenge og skikkelig dritlangt opp i Asker, der det var litt høyere partyfaktor enn forventet. Så jeg satte meg på trappa utenfor, var edru, pratet med mine kjære som var tilstede på festen, og laget egentlig min egen lille fest utenfor.

Åh. Lite gøy å skrive om fest da. BOLLER OG BRRRUUUS LISM! La oss heller snakke om hjemveien.

JEG MÅTTE GÅ. Fra Asker til Lysaker, sverger, det er lenger enn det er fra Mars til Venus. Vi gikk og gikk og gikk og gikk, og så gikk vi på sånne riller, så i dag har jeg 43 vannblemmer, permanent skitne føtter, 12 gnagsår og en forstuet storetå. Tror jeg, da. Har ikke orket å se ned der enda. Gåturen var så lang at vi la oss rundt den tiden Thea egentlig pleier å gå på jobb. Så det var jo flott.

Underveis på gåturen:

Thea: Åneiii, klokka er mye! Blomstrene har begynt å kvitre.

Ida: Haha, du er full ass. Skal SÅ blogge det du sa. Du mente kanskje at fuglene har begynt å gro?

Å nei, nå ble det fint vær. Passer så utrolig dårlig i dag. Dessuten har noen stjålet ketchupen min. NÅR skjedde det? Takken for å ha vors liksom. Hjertesorg. Sånn som jeg ser ut nå, går jeg ikke ut og kjøper noen ny ketchup.

Hvorfor er man forresten alltid så utrolig mye styggere når kvelden er over? Herregud. Jeg ser ut som et annet menneske når jeg går enn når jeg kommer.

No Comments

Leave a Reply