Uncategorized

kvelden vi fikk sopp

12. juli 2010

Hadde en herlig jentekveld i går! Vi leide tre filmer som vi ikke så, spiste to runder med sushi og masse snop, og fikk tømt både hjerte og lever. Det ble ikke så mye guttesnakk ettersom vår kjære Halvor joinet oss, men det var egentlig bare greit å ha litt mannebein tilstede. Tro det eller ei, men det var han som fulgte mest med på kjærlighetsfilmen som rullet over skjermen.

Vi sovnet vel ikke før i 5- tiden, mye pågrunn av den uutholdelige varmen! Herregud, det er så sykt varmt! Leiligheten min har jo sol hele dagen, noe jeg ikke tenkte på da den smarte hjernen min bestemte seg for å flytte inn. Så nå sitter jeg foran en vifte på gulvet og gisper etter luft. Må komme meg ut igjen snart!

Over til noe annet viktig: IDABESTIS BLIR 20 ÅR I DAG! Gratulerer så mye med dagen, vennen. Du er og forblir min bedre halvdel. Det er ingen jeg har det morsommere med enn deg, det er ingen jeg føler meg mer komplett med enn deg. Du er min besteste beste, og jeg er så glad for at jeg møtte deg. Selv om du mister bankkortet ditt og kameraet ditt hver helg, og selv om du tvinger meg med på elefantridning når vi er i Thailand for å slikke sol og intet annet. Ser fram til mange fine år med deg ved min side. Folk kan si hva de vil, men det finnes faen ikke et team som er bedre, kulere, deiligere og mer festlig enn hos. Elsker deg!

Ja. Nok kliss. På tide med litt bilder fra jente-og Halvor– kveld.

De tre kuleste Idaene i hele verden.

Jentene mine har nettopp vært i Hellas begge to… Så i dag tok jeg sol.

Muuums!

Og så kom Halvor, da…. Han var tynn og måtte feites opp til de grader.

Men så fikk jeg sopp, og da ga jeg opp.

Kan alle forresten gå inn på bloggen til Mads og fortelle han at han ligner på Justin Bobby i The Hills, så kanskje han forstår det?Det er han i den grønne Borat- drakta. Mucho heit.

No Comments

Leave a Reply