Uncategorized

man blir ikke hva man spiser til frokost, vel?

12. juli 2010

I og med at Idabestis har bursdag i dag, måtte jeg selvfølgelig lage noe usunt til bursdagsfrokost. Med et tomt kjøleskap og 7Eleven som eneste alternaltiv natt til i dag, var det ikke akkurat store utvalget. Skal vi se… Kjøttdeig? Nei. Smågodt? Nei. Brownies? Spy. Så det ble pannekaker med Ben&Jerrys- is. Riktignok med brownies. Da vi var ferdig med å spise satt vi nærmest og brakk oss begge to. Det gjør kanskje ikke noe å bare lage rundstykker selv om det er bursdag….?

Verdens ekleste pannekaker.

Siden frokosten var så usunn, ble det fisk til middag. Nå vet vi jo alle at jeg er alt for lat til å tilberede noen som helst fisk, så det ble så klart sushi. MUMS! Men med den gode maten har det dukket opp et verdensproblem av helt egen karakter: maten er god, men de som jobber der følger ikke med i svingene. For et par dager siden ga de meg for lite penger tilbake, i går holdt jeg på å betale nesten hundre kroner for mye, og i dag fikk jeg feil mat sånn at jeg både måtte betale ekstra og sitte lenger og vente. Tenkte bare å nevne det ettersom Star Sushi har fått så mye gratisreklame her på bloggen, heh heh…

Make love to me wasabi <3

No Comments

Leave a Reply