Uncategorized

tilbake til london i morgen

12. juli 2010

Da jeg var på jentetur til London tidligere i år, fikk jeg verken sett Eiffeltårnet eller Big Ben. For ja. På flyet hjem var jeg så utslitt og fyllesyk at jeg så vidt husket hvor jeg hadde vært. Det ble mye drinker, mye dansing, mye taxi og mye… Jenteri. Men sånn går det vel når du sender avgårde en ganske så singel jenteliv som er lei av å oppføre seg pent hele forbanna tiden.

I morgen reiser jeg til London igjen, men denne gangen har jeg faktisk planer om å besøke både Madame Tussauds og den derre… Klokka.

En liten detalj denne gangen er jo at jeg skal være sammen med familien, og selv om det var gøy med jentetur, tror jeg kanskje det er like greit. Det var likevel litt av jenteturen som hang igjen i meg da jeg begynte å pakke i stad.

Så vi får se om festkjolen får være med, bare for orden og gamle dagers skyld. Men ellers blir det nok bare jeans og sko som er gode å gå i. Og jada. Rent undertøy er også med.

No Comments

Leave a Reply