Uncategorized

Mobilblogg: her bor jeg

15. juli 2010

Hola! Eller hello, eller hva nå de sier her i London. Akkurat nå ligger hele familien på hotellrommet og er ganske utslått etter en lang dag med gåing – og japanese food. I dag har vi gjort masse turist- ting, så samvittigheten min ovenfor London by er litt bedre. Lasse og jeg har vært på madame tussauds (3 timer kø ved inngangen!!! Men wulffene kom seg så klart inn VIP- inngangen, haha), der vi lærte mange interessante ting. Blant annet hvor liten Tom Cruise er, og hvor desperate Madame Tussaud er etter å tjene penger, ettersom se slapp inn alt for mange mennesker. Klaustrofobisk! Halve India var i hvert fall på plass og fylte lokalene med «deilig» duft av taco og svette.

Etter en runde på voksmuseumet gikk det kranglende søskenparet ( lillebror ville i skrekkjelleren, det nektet jeg) for å spise lunsj. Deretter gikk vi langt om lenge for å få bekreftet at London eye, big ben og buckingham palace fremdeles eksisterer, og så bar det hjemover til hotellet igjen. Deilig å slenge seg ned på en myk hotellseng etter en så lang dag.

I morgen har familien planlagt å dra i London zoo, men ettersom jeg tviler på at noe kan måle seg med elefantridingen og den sosiale omgangen jeg opplevde med aper i Thailand, har jeg bestemt meg for å stå over. Så jeg har tenkt meg på shoppingtur, helt på egenhånd. Kommer til å ha mareritt om tuben og alle tog- overgangene, men jeg kommer meg vel fram ved hjelp av snublende engelsk og et blondt hode. Folk ser ut til å forstå at jeg trenger litt hjelp…

Har jeg forresten fortalt dere hvor jeg bor? Haha, jeg bor midt i Camden town, sammen med alle punkerne og hasj- røykerne. Er litt overrasket over mamma og pappas valg av område, men det er vel egentlig et veldig populært strøk. Hotellet er bra, så da er vel alt good. Sånn bortsett fra at jeg deler seng og dobbeldyne med lillebror.

Her ser dere meg i Camden town, et av de mest fargerike og sprøe stedene jeg har vært. God natt!

No Comments

Leave a Reply