Uncategorized

hakke sjans

17. juli 2010

Ida overbord. Seriøst. Jeg kaster inn håndkleet. Jeg har labbet rundt i byen i dag og prøvd å være oppegående, men med en gang jeg kom inn døra igjen falt jeg sammen på gulvet.

Formen var jo så fin i går. Altså. Jeg syns ikke det er rettferdig at en kveld med latter og moro skal koste en hel dag med kvalme, nerver og sipping. Jeg blir jo helt ødelagt, jo. Jaja. La oss mimre med et par bilder fra i går.

Justin, jag, Selma og kongen.

400 slike bilder på kameraet mitt. Og dette var det fineste…

Min forlovede og gutta.

Bloggfans 1, 2 og 3.

Hallo. Da jeg gikk rundt i sentrum i stad møtte jeg en jente som har samme etternavn som meg, og hun spurte om vi kunne ta bilde sammen. Jeg klarer jo aldri å si nei. Eller jeg sier nei først, og så sier jeg «jo, greit da». Så nå er jeg spent på å se om bildet dukker opp noe sted, og om det er mulig å tyde kulepennskriften jeg har på hele kroppen. Au da.

No Comments

Leave a Reply