Uncategorized

en boblete verden

19. juli 2010

Hei og hopp igjen! Da har jeg handlet kattestæsj, spist en ekstremt sunn og eksklusiv lunsj, og pratet om følelser og sånt med min kjære Halvor. Herregud, pusen hans er helt fantastisk, skulle ønske jeg tok den sjæl! Den er liksom ferdig fotoshoppa, som Halvor sa.

Da Halvor sine ærender var unnagjort, var det tid for et av mine. Og det var jo selvfølgelig å gå på Posten. Men i dag var ikke hvilken som helst dag på Posten! Jeg fikk nemlig en ekstremt hyggelig pakke med et utrolig koselig brev. Fra selveste ICA! Jeg er jo stor fan og stamkunde på ICA, så jeg tror faktisk at jeg syns det var mer stas enn at kongen hadde sendt brev. Halvor sa til og med at jeg rødma da jeg leset brevet. Pfffft…

De har tydligvis fått med seg innlegget jeg skrev om at jeg er klistremerkoman, og for å belønne meg for å være en såpass flink samler, fikk jeg fire champagneglass som en start på samlingen min. Lykke! Tusen takk : )

Så nå trenger jeg bare champagne og venner, er det noen som kan sende meg det og? Bare tuller. Jeg har jo begge deler. I dag morges fikk jeg nemlig tre flasker med boblevann på døra! Venninner skal samles, boblevannet skal testes og en vinner skal kåres. Så da gjelder det bare å få samlet et par sprudlende jenter, så kjør’vi!

No Comments

Leave a Reply