Uncategorized

hjelp, jeg skal på tv…

20. juli 2010

Jeg har tuslet rundt og gjort ærender i byen i hele dag, uten batteri på mobilen. «Kjempedeilig», tenkte jeg. «Faen» tenker jeg nå, nå som jeg har tre timer å fikse meg på før jeg skal på direktesendt TV. På de tre timene skal jeg vaske og tørke et antrekk å ha på meg (som jeg fremdeles ikke har funnet), vaske, tørke og fikse håret og kanskje klæsje på en liten klatt med sminke selv om jeg blir sminket i studio.

Så klokka halv 10 på NRK1, dere! Sommeråpent for the win. Dere vet vel alle at jeg ikke er noe stor fan av å være på TV. Jeg er en blogger. Flinkest med ord på papiret, ikke fullt så flink på TV og radio. Men vi overlever vel. Fram med champagnelassene, SKÅL!

Åh, dette prosjeketet virker så dødfødt. Kanskje jeg bare skal komme i cameltoe- pysjen min?

1 Comment

  • Reply sklep online 11. mars 2024 at 15:34

    Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been running a
    blog for? you make running a blog glance easy. The full glance of your site is great, let alone the
    content! You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply