Uncategorized

lisens- samvittighet og «kattepass»

21. juli 2010

Jaja. Så etter et par glass med sprudlevann kom jeg meg omsider bort til NRK og ble intervjuet på direktesendt TV. Jeg husket ikke et ord av hva jeg sa og nekter å se reprisen, sannheten er jo at jeg stilte opp for å døyve den dårlige samvittigheten jeg har for at jeg har glemt å betale TV- lisensen.

Mine beste venner, mormor og mamma sendte meldinger og sa at jeg var flink og vakker på TV, og da begynte jeg selvfølgelig å grine, og ropte til speilet «HVORDAN KAN JEG NOEN GANG STOLE PÅ DEM IGJEN, NÅR JEG VET AT DE LYVER?!»

Neida. Men. Ny dag, nye muligheter. Tenkte jeg, helt til jeg gikk inn på Halvor sin blogg og så en video fra da han passet pusen min! Herregud. Jeg forventet ikke at han kom til å stelle pelsen hennes, vaske øynene hennes og tømme doen hver dag, men han har søren meg foret katta med øl og pizza! Og mere til. Se bare her:

Hvis dere vil se Sommeråpent- innslaget hvor jeg var med, finner dere det forresten her.

No Comments

Leave a Reply