Uncategorized

drømmebørsten

22. juli 2010

Ettersom jeg i går satt på TV og representerte rosabloggere, må jeg jo leve opp til mitt rykte, og tipse dere om noe man er nødt til å ha i sminkepungen.

Det har seg nemlig slik at jeg har en del vesker. Mange vesker, store vesker, labyrint-aktige vesker, og vesker som inneholder utrolig mye dritt. Og når jeg skal ut av døra, har jeg en vane med å slenge oppi litt sminke og stæsj, slik at jeg kan «holde maska» hele dagen. Problemet er jo bare at sminkekostene alltid blir nøye rullet inn i alt gammelt støv og blyantspiss som befinner seg i veskene, og det pleier derfor å være en fordel å la være å svinge kosten over ansiktet på nytt.

Etter at jeg fikk kabuki-børsten fra Makestyle, har i hvert fall den saken endret seg. For den har lokk! Utrolig praktisk.

Det er godt mulig at det er jeg som bare er dårlig på å sminke meg, men med andre koster har jeg hatt erfaring med at når jeg påfører solpudder, skrapes på en måte foundationen under litt bort. Kabuki-børsten fra Too Faced er så myk at det ikke skjer.

Dessuten er børsten laget av de berømte «Teddy bear»- hårene, så ingen dyr er utsatt her i gården. Børsten kan kjøpes her for 249,-

In action.
Åpen.
Lukket og klar til avgang.
Feeerdiiig! Haha : ) Jeg elsker å sminke meg med rosa-toner på leppene og i kinnene nå på sommern, det står så fint til litt sommerbrun hud. Og ja, den sommerbrune huden må jo såklart jobbes litt mer med…

No Comments

Leave a Reply