Uncategorized

oppskriften på det gode liv

24. juli 2010

Når enkelte sider ved livet suger, er det om å gjøre å overdosere livet sitt med venner, latter og lykkebringende sammenkomster. Det hjelper svært lite å sitte foran en laptop og følge med på cyberlife og godkjenne bloggkommentarer som forteller meg hvordan jeg ser ut, hvordan jeg burde se ut og ikke minst hvordan jeg bør leve livet mitt.

Så de siste dagene har jeg rett og slett bare prøvd å holde meg selv oppe ved å le, danse, drikke og more meg med venner. Og det funker nesten bedre enn det gjør. Jeg smiler fra øre til øre, og sola smiler mer enn meg. Blir så lykkelig av dette været! Selv om trynet mitt ser ut som en sammenfallbart sandslott fem minutter etter en sminkerunde, og selv om jeg svetter så mye på natta at jeg våkner opp med afro på hodet.

Krysser på en måte fingrene for en regndag i morgen, for jeg har så mye «kontorarbeid» som skal gjøres. Og ikke minst en del blogging som skal taes igjen, hehe! Koser alle seg i sommerværet? Hope so!

No Comments

Leave a Reply