Uncategorized

late dager

26. juli 2010

Hjemme i byen der ingenting skjer, i byen der hvert døgn har 40 timer, og ikke minst i byen hvor jeg virkelig får tid til å tenke over livet og stirre nøye på tapeten. Thats right, jeg er hjemme hos familien min i Tønsberg! Egentlig ganske deilig, ettersom jeg kanskje trengte litt ro i sjelen og tid til å tenke akkurat nå.

I dag har jeg:

* Ligget fler timer på sofaen og sett på TV.

* Fått servert hjemmelaget mat.

* Hatt kattevakt (ryktene sier at hun har hjulpet pappa å legge parkett).

Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut i frisk luft! Solnedgang i skogen, shit, et sjeldent for meg som bor midt i Oslo. I kveld skal jeg godkjenne alle bloggkommentarene, noe jeg ikke har gjort på en uke. Har rett og slett mistet helt blogglysten, men vi får se om ikke det endrer seg nå som jeg ikke har en eneste ting å gjøre. Kyss og kram så lenge!

No Comments

Leave a Reply