Uncategorized

lykkemorgen

27. juli 2010

Det er ganske lenge siden jeg våknet opp HELT glad, uten å ha noe som helst hengende over meg, men det gjorde jeg altså i dag. Sånn bortsett fra at jeg har noen ubetalte regninger og en tannlegetime som venter i morgen tidlig, da. Men det er liksom sånne ting jeg klarer å overse når jeg er skikkelig happy.

Aner faktisk ikke hva som har gjort meg glad i dag en gang. Kanskje jeg virkelig trengte en tur hjem? Til familien og deres ubetingede kjærlighet (haha) og til vennene som kjente meg ut og inn før jeg tok ut piercingene og ble «Ida Wulff». Gud, så tapersk det høres ut når jeg skriver det, men det er nok noe der altså.

Nå skal jeg på brygga og spise med min kjære Kristina, en god venninne som jeg ble kjent med da jeg begynte på videregående. Håper jeg klarer å la være å knuse bilruta hennes denne gang, for nå har jeg ikke råd til å fikse den igjen, hehe. Håper alle hadde en fin start på dagen, det er enda viktigere enn å spise frokost 😉

Sooool ute!

1 Comment

  • Reply Jenni 4. juli 2024 at 20:39

    Hi! I just wanted to ask if you ever have
    any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a
    few months of hard work due to no data backup. Do you have
    any solutions to stop hackers?

  • Leave a Reply