Uncategorized

paparazzi og fivariet

27. juli 2010

For en herlig, herlig dag. Sola griller Tønsberg by i dag, og jeg har vært på brygga og spist lunsj på Havariet. Også kalt Fivariet, men vi er svært få som vet hvorfor det heter det. I dag måtte jeg til og med betale for maten. Men det var et herlig gjensyn, da. Så tok Kristina og jeg oss en McFlurry med ekstra påfyll på Mc Donalds, og så fikk vi bekreftet hvor lite Tønsberg er. Noen kjente fjes kjørte forbi, så da var det bare å si hei, klemme og sette seg et nytt sted og ta en kaffe (iste i mitt tilfelle, jeg bommet litt og tok på meg strikkegenser….). Vi satte oss på et nytt(?) sted på brygga som heter Paparazzi, utrolig koselig.

Kristina og jeg tok en liten ringerunde, og jammen viste det seg at alle i vår lille jentegjeng (utenom en) er hjemme i Tønsberg. LYKKE!!! Så i kveld skal vi grille og fiske krabber på stranda. Gleder meg som en liten unge, fy søren så deilig det er å være hjemme. Det er nesten, så jeg vurderer å pakke med meg katta og tannbørsten, si opp leiligheten og flytte hjem, men det er jo dessverre ikke SÅ herlig her hele året.

Nå skal pappa lage yndlingsmat til middag, og jeg tenkte å se hvordan retten lages… Så ciao!

No Comments

Leave a Reply