Uncategorized

snusestans, bryggekos og pappas nye bil

28. juli 2010

Dagen min i dag startet så tidlig at jeg fikk lyst til å blogge, bare for å skryte av at jeg var oppe. Men så kom jeg på at det sikkert er hverdagskost for de fleste å bli vekket (eller stå opp av seg selv, for den saks skyld) rundt klokka sju, hvis ikke før, så jeg droppet hele opplegget. Å stå opp var ikke det verste. JEG SKULLE TIL TANNLEGEN! Jeg har egentlig ikke tannlegeskrekk, men det er jo aldri noe man gleder seg til.

Men jeg gleder meg faktisk til jeg skal tilbake og reparere et halvveis-hull i slutten av måneden, for de to tannpleierne var så hyggelige at jeg vurderte å ta dem med på familiemiddag og filmkveld i dag. Nesten. De syns jeg hadde et fantastisk smil, og var bare positive, helt til jeg sa; så snusingen har ikke begynt å sette spor? Tannpleierne sørget med ett minutt pinlig stilhet og utveksling av bekymrede blikk, før de dro fram snus-skremmepropagandaen sin. Funket på meg. Snusen motvirker kanskje hull i tennene, men den spiser opp tannkjøttet og setter brune flekker som det er umulig å bleke bort senere. Så jeg bestemte meg for å slutte å snuse.

Å, faen. Jeg har jo gjort det ganske klart for dere lesere at jeg ikke snuser. Jaja, det hender jo at jeg lyver litt for dere. Men tingen er at jeg trodde at jeg var litt kjedesnuser, og så fant jeg plutselig ut at jeg var litt avhengig likevel. Og det er jo aldri kult å innrømme at man er et svakt menneske som har føyd seg i rekken av idioter som stapper illeluktende dirtbags i overleppa. Men NÅ har jeg i hvert fall sluttet! 9 timer siden forrige snus.

Etter å ha stått opp så tidlig var jeg så trøtt at jeg ikke husket hva jeg het. Så jeg kom meg hjem, sov i mange timer, og våknet svett og ulykkelig opp på en skinnsofa med solsteiken rett i fleisen. Så kastet jeg meg i dusjen før jeg kastet meg over støvsugeren, egentlig bare for å blidgjøre og frigjøre familien fra kattehår. Da resten av Wulffebanden kom hjem, rådet latskapen, så vi bestemte oss for å dra ut og spise. På brygga så klart. Så da ble det italiensk pizza i solnedgangen, mens vi lo oss skakk av en mann som rullet baklengs kråke på stolen sin og ut av restauranten. Vel, de to yngste familiemedlemmene lo, man skal tross alt ikke le av folk som slår seg.

Åh, det er så kleint vettu. Vi går bortover brygga etter at vi har spist, og så spør jeg mamma om hun ikke kan ta et bilde av meg, DISKRET, på brygga. Joda, sier mamma, men virker langt i fra like sikker når hun får en iPhone i labbene. Så der står mamma og danser i forskjellige fotografstillinger uten å treffe avløserknappen en eneste gang, og der står jeg og smiler som en gjøk mens halve byen ser på. Det er vel baksiden ved å være en blogger?

Her har vi familien min og. Jeg stod i sikkert to minutter og latet som jeg prøvde å ta et bilde av dem, det ble en ganske søt film der de står som dumme brød. Meeen den fikk jeg ikke lov å poste, og for en gangs skyld tenkte jeg å høre. Men ja, bilde blir det uansett.

Haha. Da vi skulle parkere bilen før vi skulle ned på brygga og spise, sa pappa «jess, yndlingsplassen min er ledig, det er her det er tryggest å parkere«. Jeg må bare nevne at pappa er veeeldig nøye med bilene sine, og nå har han en splitter ny Audi som han akkurat har kjøpt. Når vi kommer tilbake to og en halv time senere, er bilen omringet av sikkert 10- 15 små skatergutter, som… For å si det mildt, ikke hadde særlig til skatertalent. Dere skulle sett pappa løpe mot bilen! Priceless.

På vei hjem leide vi film og kjøpte godis. Føler meg nesten som Mor Theresa, i og med at jeg skal se «Precious» for tredje gang, bare fordi jeg skal se film med noen som ikke har sett den. Jaja, greit siden den er så innmari bra. Avslutter blogginnlegget mitt med en liten samtale jeg nettopp hadde med min mor. Svært skuffende:

Ida: Når skal vi sette på filmen?

Mamma: Vi kan godt drøye den litt, hvis du skal skrive et blogginnlegg som er verdt å lese.

Ida: Hva mener du, verdt å lese?

Mamma: Ja? Ikke bare sånn «nå har jeg vært med Idabestis, nå har jeg drukket vin, nå har jeg spist pizza og skal se på film-blablabla«.

Det verste er at mamma har helt rett. Men jeg regner med at dere fikk MASSE ut av dette blogginnlegget?! Ja? JA?!

No Comments

Leave a Reply