Uncategorized

ida og anusen

29. juli 2010

I dag skulle jeg leke med min kjære venninne Ane. Og på samme måte som jeg kan finne på å kalle Selma for Selmi og Ida for Idus, hender det at jeg kaller Ane for Anus. Derfor ante jeg fred og ingen fare da jeg slo på tastaturet og skapte denne fantastiske Facebook-statusen.

Åh. Skamme seg. Jaja, da fikk alle i hvert fall med seg hva jeg har drevet med i dag! Nå blir det familiemiddag, og så får vi se hva resten av kvelden bringer. Er jo konsert og uteliv-planer for i morgen, så spørs om ikke skrotten skal hvile resten av kvelden.

1 Comment

  • Reply Kathaleen 12. mars 2024 at 16:45

    Wow, incredible blog format! How long have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The entire look of your web site is
    magnificent, let alone the content! You can see similar here sklep

  • Leave a Reply