Uncategorized

søker fast frisør i oslo!

30. juli 2010

Jeg ser ofte meg selv i speilet og tenker at jeg er stygg på håret. Så jeg spør meg selv hva det skyldes, og svaret er at mine kjære frisører holder til i Tønsberg og Kristiansand. Så nå har jeg funnet ut at jeg trenger en fast frisør i Oslo, og det kvikt, før jeg barberer av meg alt håret!

Jeg kan absolutt ikke gå på en tilfeldig drop-in frisør, da vil jeg heller bli skallet. For det første, så er det mange frisører som nekter å gjøre det jeg vil med håret mitt (foreløpig er det kun på Jan Thomas studio de har turt å helbleke håret mitt), og for det andre har jeg et krevende hår med mye krøller og krus.

Så hvis du

*er frisør i Oslo, ganske sentralt.

*er flink til og villig til å helbleke hår (ettervekst) ca 1 gang i mnd.

*av og til har mulighet til å føne og style på nogenlunde kort varsel (enkel styling).

– værsåsnill og kontakt meg på Ida.wulff@hotmail.com 🙂

Dette er også en fin mulighet for frisører som vil bli sett, dessuten har mine faste frisører fått MANGE kunder fra bloggen gjennom tidene!

Krysser fingrene for at en eller annen flink engel ramler inn i innboksen min. Det er vi som er født med grusomt hår som setter mest pris på et frisørbesøk, hehe. over og ut!

No Comments

Leave a Reply