Uncategorized

husker du da vi møttes første gang

3. august 2010

I går skulle jeg ha kosekveld og se film med jentene. Plutselig snudde flisa seg, og vi bestemte oss først for å dra ut å spise, og så for å dra til Lisa og drikke et par glass vin. Så, etter et par timer med god mat, befant vi oss plutselig i en sofa. Vi var ikke lenger bare jenter, og det var ikke lenger bare vin som stod på bordet. Og DER har du hvordan dette ble en ufattelig lang natt. Nok om det.

Her er vi på vei ut for å spise. Lisa og jeg måtte bare stoppe foran Diesel og ta et symbolsk bilde, det var jo tross alt her vi ordentlig møttes for første gang. Ahhh.. Faen ta den festen. Diesel hadde sørget for vinpose-mann, noe som igjen sørget for at jeg løp naken med halvåpen morgenkåpe for å kjøpe pølse utpå morgenkvisten. Rart at jeg ikke er gift allerede. Over til bildet!

Og her sitter jentene på Olivia og trøkker i seg laks og lasagne. Utrolig koselig på Olivia i Hegdehaugsveien, og god service når vi først fikk den. Det meste tok jo sin tid.

Åh, jeg er et brød. Eller en bolle, da. Jeg tvang Mariabestis til å drasse rundt på mitt tunge, tjukke kamera i går, og likevel tar jeg bilder med mobilen. Alt for dere, lesere…

Nå er jeg drittlei av å ligge i sengen. Og jeg som gledet meg som en gal til at alle overnattingsgjestene skulle dra, sånn at jeg kunne få ro i sjelen til å sove, uten å frykte at jeg dytter noen ut av senga. Men når de først er borte får jeg i hvert fall ikke sove, for jeg fokuserer så innmari på å sove. Like mye som jeg pleide å fokusere på matteprøvene mine, og det gikk jo straka vegen til helvete.

Så nå skal jeg bort på posten og hente en pakke med nytt fyll til klesskapet mitt, og så må magen ha lunsj. Hej så lenge!

No Comments

Leave a Reply