Uncategorized

jeg får aldri nok av å drite meg ut i heisen

3. august 2010

Det ser ut til at jeg aldri blir ferdig med å drite meg ut i heisen. Enten overrasker jeg naboene med sang og dans, eller så overrasker de meg så mye at jeg skriker og faller om. Men denne gangen var det rett og slett stripping på gang. Fra min side, dessverre.

Jeg gikk tidlig ut for å kjøpe lunsj, og hadde på meg den samme kjolen som i går. Hvis dere ser på innlegget under, kan dere se at den har glidlås i fronten som går aaaall the way.

Som alle andre jenter (her kan INGEN lure seg unna, uansett hvor ung, gammel, gjennompierca eller selvsikker du er), hender det at jeg studerer meg selv ganske nøye i speilet. Ikke i heisen selvfølgelig, men i dag gjorde jeg et unntak. På den lille sammenkomsten vi hadde i går snakket vi litt om denne glidlåsen, og mens jeg stod der i den trege heisen, bestemte jeg meg like gjerne for å dra glidlåsen helt ned og se hvordan jeg så ut…….. JA.

Så nå er det opp til fantasien deres å fundere over hvordan dette endte. Jeg kan hjelpe fantasien deres i gang med noen alternaltiver:

A) Heisen begynte å brenne.

B) Et ungt par står og venter på heisen når heisdøra åpner seg, og jeg er så distrahert av min egen kropp at jeg ikke engang merker at vi er framme.

C) …. Samma det, alle vet jo at det midterste alternaltivet alltid stemmer.

ÅÅÅÅH… Men selvfølgelig var det ikke SÅ fælt. Jeg var jo… nogenlunde rask med glidlåsen, så de la sikkert ikke merke til det. Ehe. Tenkte forresten å gi ut «Idas heishistorier» på nyåret, så det er bare å følge med i butikkhyllene.

No Comments

Leave a Reply