Uncategorized

nå har jeg vært hos kreftforeningen

5. august 2010

Nå kommer jeg rett fra et hyggelig møte hos Kreftforeningen! Skal samarbeide litt med dem igjen, om et spennende prosjekt som jeg foreløpig er nødt til å holde hemmelig. Men dere skal i hvert fall bli inkludert til de grader når prosjektet setter i gang, så det blir bra!

Føler det er så deilig å bruke stemmen min til noe annet enn å fortelle om lipgloss og synge helt forjævlig på Singstar. Jeg har jo støttet litt opp rundt Kreftforeningen før også, da det gjaldt Rosa Sløyfe- aksjonen, og nå gjør jeg det igjen. Det gjør godt for andre, og det gjør godt for meg selv å kunne hjelpe til litt.

Herregud, jeg er verdens dårligste på å finne fram i Oslo. Føler meg som en turist, der jeg går rundt med kartet på iPhonen, og vender den opp, ned, fram og tilbake for å finne ut om jeg egentlig er i riktig bydel i det hele tatt. Byen er jo full av turister som står og bruker hele filmrullen sin på å fotografere fontenen i Spikersuppa, og kids som løper ville rundt i pausen sin på Norway Cup, som om Oslo var verdens kuleste sted. GODTERIII!! MÆCCERN!! SHIT, SE EN SIGØYNER PAKKET INN I GULL! VI GIR HAN PENGER A!

Jaja, ville vel bare understreke at jeg ikke er en av dem. Jeg har bodd her i et år. Jeg eier bare ikke stedsfornemmelse eller retningssans.

No Comments

Leave a Reply