Uncategorized

tid for forandringer

5. august 2010

Regnet har blitt til sol, jeg har blitt til sliten, og klokka er blitt så overdrevent mye mer enn den egentlig skulle være. Jeg ser ut som han rødhåra uteliggern på hjørnet her nede, som alltid strekker ut hånda si når man går forbi. Jeg har hørt at han pleier å sitte og gjøre fra seg i parkene rundt her, så jeg støtter han ikke med en eneste krone. Nå datt jeg ut her. Ja, jeg skal i hvert fall straks løpe på kveldens første visning av leilighet! Skal se på to leiligheter her på Frogner i dag, og jeg krysser fingrene for at en av dem faller i smak. Jeg har så innmari lyst å bli her i området!

Mange har spurt hvor jeg flytter, hvorfor og med hvem og sånt. Greia er at jeg vil spare penger i et år før jeg tar opp lån og kjøper min egen leilighet. Derfor skal jeg nå flytte inn med to venninner og halvere husleien min. Det er ikke bare den som skal halveres, for å si det sånn. Nå skal jeg ha et skikkelig budsjett- år.

Det har skjedd mye i livet mitt på det helt private plan i livet mitt den siste tiden. Jeg har tatt noen valg som har snudd livet mitt litt på hodet, men jeg tror det blir best i lengden selv om det kanskje gjør litt vondt nå og da. Er jo viktig å se framover. Så nå blir det en masse forandringer i livet mitt, og så krysser jeg fingrene for at det er forandringer jeg har godt av. Herregud, jeg er gal. Skal JEG virkelig bo sammen med noen?! Hade til et liv i sus og dus…

Litt butterflies har jeg da i livet mit likevel, så smiler uansett, hehe.

No Comments

Leave a Reply