Uncategorized

du får lov til å bæsje i parken hvis du ikke betaler skatt

6. august 2010

Etter at jeg skrev i går at jeg nekter å sponse uteliggern som bæsjer rundt omkring i parkene, fikk jeg denne kommentaren:

«Hvor forventer du at de hjemløse skal gå på do , når de blir nektet tilgang på offentlige toaletter? Både på Oslo S og resturanter, puber etc….. Døds dårlig innstilling ass Ida… skuffende…»

Jeg kjenner at jeg blir litt matt. Skulle akkurat til å skrive noen krasse ord om at offentlige toaletter er til for de som bidrar til det offentlige, men jeg ser at den blir for dum. Jeg bare klør meg i hodet, og spør: er noen av dere så idiotiske at dere mener at uteliggere bør få lov til å sitte og drite i parken?! Grøss. Jaja, jeg håper dere havner i en skikkelig klatt neste gang dere skal sette dere ned for å pugge lekser på det grønne gresset. Det må da i det minste gå an å gjemme seg i skogen og grave et hull i bakken…

No Comments

Leave a Reply