Uncategorized

halla djamer

7. august 2010

Jeg tømte akkurat kameraet mitt på Macen, og det slo meg at jeg har brukt de to siste ukene bare på vås, og på å drikke og le meg i hjel. Men det er jo SOMMER, så da regner jeg med at det påenmåte er greit? Hehe, uff. Her er noe av det jeg fant.

Jeg har…

… Brukt alle pengene mine på sushi. Ikke for å være sunn, men rett og slett fordi det er det eneste jeg frister når jeg er streng mot meg selv og tenker at jeg MÅ spise ordentlig middag.

… Blitt flinkere til å åpne voksenflasker. Det er i hvert fall ikke noe som er medfødt. For å si det sånn, en del tak og hodeskaller har fått kjenne det når jeg har prøvd meg på å sprette korken.

… Hatt besøk av en del feilfangster. Han her ble funnet på 7Eleven av en god venninne av meg, som var så god venninne at hun dro han med opp i leiligheten. Tatoveringen sier; halla djamer, og han var ganske sikker på at den kom til å dra damer. Jeg derimot, er ganske sikker på at han aldri kommer til å bli gift.

… Laget litt nattmat (pasta og nudler). Jeg har sluttet med fyllapølsa på 7Eleven, vil dere vite hvorfor? Fordi jeg fikk vite her om dagen at de kaller pølsene sine for Bigbite, Baconbite og så videre, rett og slett fordi de ikke får LOV til å kalle det pølser. Det er visst for lite kjøtt i! Ikke en gang en dødrukken person får vel lyst på pølse med det i hjernebarken.

… Spist nattmat. Og det er ikke verst bare det. Når man lager nattmaten selv har jeg funnet opp mine egne statistikker, og de sier at over 94% sovner mens maten koker, steker eller varmes.

… Delt nattmaten med mine kjære venner, for så å drikke enda mer vin og få lyst på enda mer nattmat. Legg merke til peppersprayen på bordet. Det hender jeg blir ganske paranoid når jeg spiser nudler. Nudlene kommer for å ta meg!

… Gjort livet farlig i Oslo by…..

… Og ikke minst har jeg gjort alt jeg kan for å se heite brannmenn på nært hold. Brannmenn er det fineste jeg vet. Jeg skal gifte meg med en brannmann.

No Comments

Leave a Reply