Uncategorized

snuta mot stranden

8. august 2010

Hei og hopp! I dag var det virkelig vrient å komme seg opp. Jeg tror det hviler en forbannelse over vekkeklokka mi, for uten den er det aldri noe problem å stå opp. Men når jeg hører den fæle lyden og vet at jeg må opp, er det ingen bønn. Da MÅ jeg sove videre. Er så rart det der, hvor viktig det er å drømme videre. I drømmen min skulle jeg finne en eller annen hytte fordi lillebroren min hadde løpt i forveien og latt meg være igjen alene. Så da jeg våknet av vekkeklokka første gang, var jeg helt besatt av å finne den jævla hytta, så jeg måtte tilbake til drømmeland.

Grunnn til at vekkeklokka var på, var i bunn og grunn at jeg skulle på visning av en leilighet. Utrolig smart av utleier å se hvem som er kvikke nok og lukter greit nok en søndag morgen. Tror jeg bestod sånn ganske greit, men ettersom leiligheten ikke tålte så mye som litt musikk, og i tillegg kom til å være iskald om vinteren, var den ikke noe sted vi kunne tenke oss å tilbringe et år. Så letingen går videre…

Denne solskinnsdagen skal jeg tilbringe på stranden med min kjære Thea! Så nå skal jeg til butikken og hamstre litt jordbær før jeg setter meg på bussen. Slikk sol og nyt livet!

Thea og meg litt tidligere i sommer : ) Helvetesnatten, haha.

1 Comment

  • Reply agencja reklamowa 1. mars 2024 at 02:52

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply