Uncategorized

gjespelesbe

14. august 2010

Da var det på tide å forlate Tønsberg om noen minutter. Verken veska eller kattepusen er pakket ned, og håret mitt ser ut som en kaos, men det har vel aldri hindret meg i å ta toget før. Har egentlig ikke lyst til å ta med meg Bella hjem, hun trives så utrolig godt med å gå rundt ute på terrassen og drepe småkryp. Ååå, dårlig samvittighet. Tror jeg skal ta med meg en maurtue hjem til leiligheten så hun har noe å kose seg med, stakkar.

Det blir en fin kveld i kveld òg. Skal i innflytningsfest til noen fra Tønsberg som har flyttet til Oslo, så blir vel noen tryner å se fra den gamle klassen, og DET liker jeg : )

Herregud, jeg er så blakk. Så nå skal jeg dra med meg mamma på polet før toget går. Hvis jeg får overtalt henne. Hun er ikke så begeistret over my way to handle money…..

Jeg visste at jeg ikke var særlig lekker når jeg gjesper – MEN DETTE?!

No Comments

Leave a Reply