Uncategorized

med de beste

14. august 2010

Har hatt en helt super kveld med familien min. Min pubertale lillebror løp riktignok av gårde for å besøke en venninne midt under forretten, men jeg har storkost meg med foreldrene mine og to par med besteforeldre. Vin, god mat, latter og irriterende snakk om framtiden min. Og da sier jeg jo som jeg alltid sier til personen som maser om hva slags idiotiske greier jeg bør stappe på CV’en min; kan vi ikke snakke om ditt liv i stedet? Men problemet er jo at alle besteforeldrene mine akkurat har pensjonert seg, så de lever nøyaktig samme liv som meg. Uten at jeg kan mase om at de også bør lære seg fransk eller studere matte. For det har de jo allerede gjort.

Neida, men herregud. Fint å være samlet med de menneskene som står øverst på takkelisten for at barndommen og livet mitt har vært så fint.

På slutten av kvelden satt jeg mellom farmor og mormor og så på filmer fra jeg var liten. Noen stunder burde vart evig.

No Comments

Leave a Reply